18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Proiect umanitar la Liceul Teoretic Miron Costin

Un numar de 11 elevii din clasa a 7-a, de la Liceul Teoretic Miron Costin Pascani au raspuns provocarii lansata de competitia “In cautarea lui Andrei”, organizata de Petrom in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in scoli.. Mai exact, proiectul a constat in sprijinirea persoanelor cu nevoi materiale speciale, prin implicarea in actiuni de caritate cu scopul formarii de atitudini menite sa contribuie la optimizarea dezvoltarii personale ale elevilor.

Echipa denumita “Toti pentru unul si unul pentru toti”, coordonati de profesoara, Dana Lupuleasa, au facut obiecte handmade, bratari, penare, portofele, huse pentru telefon, si le-au vandut in liceu persoanelor interesate. Cu banutii stransi din vanzarea obiectelor lucrate de mana au cumparat hainute si dulciuri pentru doi copii nevoiasi, care cerseau intr-o parcare a unui supermarket din Pascani.

Apoi, pentru completarea sarcinilor avute in competitie au facut un clip de circa 3 minute, in care au aratat cum au lucrat si cum au fost “in cautarea lui Andrei”, un copil sau doi in cazul nostru, cu nevoi speciale. Clipul l-au postat pe site- ul incautarealuiandrei,ro, iar in perioada 19-25 noiembrie 2012, scoala care va aduna cele mai multe voturi va castiga competitia. Pe data de 29 noiembrie, vor fi anuntati castigatorii premiile ce constau in biciclete, role, PSP-uri şi MP3 player-e.

Alte articole