More

  Proiect școlar creativ din poveștile copilăriei

  Participare cu sute de lucrări pentru un proiect creativ la o grădiniță din Pașcani. Astăzi a avut loc momentul de programe artistice, iar prichindeii și-au arătat talentul la cât de creativi sunt și de buni actori. 

  Proiectul județean “Lectura izvor de cunoaștere” având concursul “Poveștile copilăriei” este la a doua ediție și se adresează atât preșcolarilor cât și școlarilor.

  Proiectul trezește interesul pentru lectură și intepretarea artistice din fascinanta lume a poveștilor.

  Proiectul cuprinde 4 secțiuni după cum urmează – Compoziții plastice participare indirecta au participat un număr de 406 lucrări realizate de preșcolari și școlari; Colaje participare indirectă 106 lucrări; Creație literară povești poezii, eseuri cu participare indirectă ce vor fi cuprinse într o publicație cu ISBN și programe artistice inspirate din literatura pentru copii la care au participat 96 de copii din învățământul primar, gimnazial și preșcolar.

  “Ne au încântat pe scena grupuri artistice din Iași, Roman, Rachiteni, Cozmesti, școli și grădinițe din Pașcani. Copiii au fost recompensați cu diplome și dulciuri. Mulțumim celor care s au implicat în organizarea și desfășurarea concursului.” a declarat directorul instituției, profesor Florentina Spiridon. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet