18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Proiect școlar creativ din poveștile copilăriei

Participare cu sute de lucrări pentru un proiect creativ la o grădiniță din Pașcani. Astăzi a avut loc momentul de programe artistice, iar prichindeii și-au arătat talentul la cât de creativi sunt și de buni actori. 

Proiectul județean „Lectura izvor de cunoaștere” având concursul „Poveștile copilăriei” este la a doua ediție și se adresează atât preșcolarilor cât și școlarilor.

Proiectul trezește interesul pentru lectură și intepretarea artistice din fascinanta lume a poveștilor.

Proiectul cuprinde 4 secțiuni după cum urmează – Compoziții plastice participare indirecta au participat un număr de 406 lucrări realizate de preșcolari și școlari; Colaje participare indirectă 106 lucrări; Creație literară povești poezii, eseuri cu participare indirectă ce vor fi cuprinse într o publicație cu ISBN și programe artistice inspirate din literatura pentru copii la care au participat 96 de copii din învățământul primar, gimnazial și preșcolar.

„Ne au încântat pe scena grupuri artistice din Iași, Roman, Rachiteni, Cozmesti, școli și grădinițe din Pașcani. Copiii au fost recompensați cu diplome și dulciuri. Mulțumim celor care s au implicat în organizarea și desfășurarea concursului.” a declarat directorul instituției, profesor Florentina Spiridon. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow