29.2 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
29.2 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Proiect pentru modernizarea cresei si a Gradinitei P.P. nr. 2 din municipiul Pascani

Proiect pentru modernizarea cresei si a Gradinitei P.P. nr .2 din municipiul Pascani

Planuri pentru modernizarea cresei si a Gradinitei cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Pascani. Primaria a depus ieri un proiect cu o valoare estimativa de circa 5.7 milioane de lei pentru atragerea fondurilor europene prin Axa prioritară 10 „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții”, la Agentia de Dezvoltare Regională Nord Est Piatra-Neamt.

Daca va intra la finantare, acest proiect va schimba complet cele doua institutii. Se are in vedere, eficientizarea energetica, reabilitarea sistemului termic si electric, montarea unor centrale proprii, amenajarea unei sali de sport la gradinita, ateliere de lucru si terapie la cresa, sali de mese, spatii de joaca si dotari moderne.

Mai mult, potrivit celor spuse de viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, toate dotarile vor avea componente si pentru copiii cu nevoi speciale, deoarece in municipiul Pascani nu exista nici o institutie de acest tip pentru micuti.

Mentionam ca unul dintre scopurile principale ale proiectului este cresterea gradului de participare la procesul educational al anteprescolarilor si prescolarilor din municipiul Pascani, inclusiv a numarului de copii cu cerinte speciale si a celor din medii defavorizate.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.2 ° C
30.4 °
27 °
58 %
3.3kmh
21 %
vin
27 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
32 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI