22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Proiect important la Târgu Frumos

Edilul orașului a propus, spre aprobarea Consiliului Local, ca orașul să aibă un drapel propriu. Primarul afirmă că această inițiativă este pentru a promova orașul. Simbolul va fi afișat la Consiliul Local, la cele mai importante unități publice din localitate și școlii. Urmează să se realizeze miniaturi ale drapelului care vor fi oferite turiștilor.

Printre proiectele care vor fi discutate se află modificarea organigrama funcţiilor din primărie, aprobarea vânzării către chiriaşi a locuinţelor construite din fonduri ANL cu modificarea preţului pe metru pătrat, precum şi închirierea unei suprafeţe de aproximativ 44 de metri pătraţi situată pe Aleea Bogdan Vodă.
De asemenea, se va dezbate rectificarea bugetului local pentru trimestrul III- IV a acestui an şi actualizarea listei de investiţii publice.
Pe ordinea de zi a sedinţei se va avea în vedere şi informarea privind activitatea desfăşurată de Poliţia Locală pentru perioada 1 iulie 2014-1 iulie 2015, precum şi raportul de activitate a directorului Casei de Cultură „Garabet Ibrăileanu” din Târgu Frumos.

Menţionăm că iniţial Şedinţa Ordinară a Consiliului Local a fost programată pentru joi 27 august dar din diferite motive s-a amânat.

<p style=” margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;”> <a title=”View Ordinea de zi ședință C.L. din 31.08.2015 on Scribd” href=”https://www.scribd.com/doc/276019793/Ordinea-de-zi-%C8%99edin%C8%9B%C4%83-C-L-din-31-08-2015″ style=”text-decoration: underline;” >Ordinea de zi ședință C.L. din 31.08.2015</a></p><iframe class=”scribd_iframe_embed” src=”https://www.scribd.com/embeds/276019793/content?start_page=1&view_mode=scroll&show_recommendations=true” data-auto-height=”false” data-aspect-ratio=”undefined” scrolling=”no” id=”doc_68917″ width=”100%” height=”600″ frameborder=”0″></iframe>

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow