1.9 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Proiect european, la „Sadoveanu”

Dezbatere si gasirea de solutii si implementarea unor proiecte de catre participanti in comunitatile lor, pentru problemele actuale ale tinerilor, cum ar fi relatia dintre acestia si varstnici, dependenta de internet si tehnologie, importanta descoperirii modului de învățare al fiecăruia, dar si importanța ajutorului acordat persoanelor cu dizabilități. La acest proiect au participat 10 elevi din tari precum Grecia, Norvegia sau Rusia, iar din Romania, o pascaneanca. Este vorba despre Bianca Aelenei, eleva in ultimul an liceal, la Colegiul „Sadoveanu”. Intalnirea a avut loc in Republica Moldova, la Chisinau, in perioada 2 – 10 octombrie si face parte din proiectul TINACT – Tineret in Actiune, denumit Euro Bridge.
TINERET IN ACTIUNE

Țările partenere la acest proiect au fost: Azerbaidjan, România, Danemarca, Georgia, Grecia, Italia, Norvegia, Rusia, Turcia, Ucraina, iar tot acest mix de culturi le-a permis participanților să învețe in mod informal despre alte tradiții și obiceiuri sau moduri de gândire total diferite de ale lor.
Un alt castig important pentru scoala a fost stabilirea de viitoare parteneriate cu tarile participante. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow