23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Proiect european la Colegiul Național ,, Mihail Sadoveanu” | FOTO

C.P. Proiectul  european  de mobilitate pentru personalul din învățământul școlar ,, Fii profesorul de care au nevoie elevii tăi”, a continuat anul acesta la Colegiul National ,,M. Sadoveanu” cu mobilitatea a doua.

       Astfel, în perioada 4-9 aprilie, doamnele profesoare Angela Cășăriu și Adela Jitaru au participat la cursul CREATIVITY IN THE CLASSROOM AND DIFFERENT WAYS OF DISPLAYING IT, care a avut loc în orașul Split din Croația.

       Teme abordate în cadrul cursului au urmărit diversificarea tehnicilor de predare la clasă, captarea atenției elevilor prin diferite jocuri, povești, teatru, moduri diverse de îmbunătățire a comunicării profesor-elev, creșterea motivației elevilor de a participa activ la ore, dar și tehnici de reducere a stresului, creativitatea fiind punctul central al tuturor activităților. Dezbaterile pe aceste teme, împreună cu partenerii din Croația și Italia, au contribuit la crearea unei atmosfere de lucru constructivă și dinamică, iar exemplele de bună practică din școlile partenere au fost interesante și instructive.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI