More

  Proiect european la Clubul Copiilor din Pașcani

  Array

  Proiect european la Clubul Copiilor din Pașcani

   Proiect european accesat de Clubul Copiilor din Pașcani. Vestea a fost primită zilele trecute de către reprezentanții instituției din oraș. Acesta se adresează tuturor copiilor și se desfășoară pe parcursul a doi ani în mai multe orașe din țările partenere cum ar fi Turcia, Grecia, Bulgaria, Lituania si Italia. Instituția din oraș condusă de profesorul Maria Vatamanu este coordonatorul proiectului cu finanțări externe.

  Veste bună primită de reprezentanții Clubului Copiilor din Pașcani. Au fost admiși ca fiind coordonatorii unui proiect european, Erasmus, cu fonduri europene din care mai fac parte cinci țări – Turcia, Grecia, Bulgaria, Lituania si Italia. Este vorba despre proiectul cu titlul generic – Imbunatatirea calitatii educatiei nonformale in contextul profesionalizarii internationale.

  Prima mobilitate va avea loc în Turcia, în acestă toamnă, atunci când se va stabili și calendarul activităților pentru următorii doi ani, urmând ca în primăvară toată lumea implicată să vină la Pașcani.

  Scopul acestui proiect este de împărtășirea exemplelor de bună practică și derularea unor activități în urma cărora copiii să transmită informațiile primite cât mai corect.

  Proiectul se va derula in perioada octombrie 2017 – mai 2019.

  Amintim că la nivelul județului Iași a crescut simțitor numărul unităților de învățământ acceptate în programele Erasmus, fapt ce arată maturitatea la care au ajuns echipele de proiect din școli dar și impactul major avut de Erasmus+.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet