13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Proiect european la Clubul Copiilor din Pașcani

Proiect european la Clubul Copiilor din Pașcani

 Proiect european accesat de Clubul Copiilor din Pașcani. Vestea a fost primită zilele trecute de către reprezentanții instituției din oraș. Acesta se adresează tuturor copiilor și se desfășoară pe parcursul a doi ani în mai multe orașe din țările partenere cum ar fi Turcia, Grecia, Bulgaria, Lituania si Italia. Instituția din oraș condusă de profesorul Maria Vatamanu este coordonatorul proiectului cu finanțări externe.

Veste bună primită de reprezentanții Clubului Copiilor din Pașcani. Au fost admiși ca fiind coordonatorii unui proiect european, Erasmus, cu fonduri europene din care mai fac parte cinci țări – Turcia, Grecia, Bulgaria, Lituania si Italia. Este vorba despre proiectul cu titlul generic – Imbunatatirea calitatii educatiei nonformale in contextul profesionalizarii internationale.

Prima mobilitate va avea loc în Turcia, în acestă toamnă, atunci când se va stabili și calendarul activităților pentru următorii doi ani, urmând ca în primăvară toată lumea implicată să vină la Pașcani.

Scopul acestui proiect este de împărtășirea exemplelor de bună practică și derularea unor activități în urma cărora copiii să transmită informațiile primite cât mai corect.

Proiectul se va derula in perioada octombrie 2017 – mai 2019.

Amintim că la nivelul județului Iași a crescut simțitor numărul unităților de învățământ acceptate în programele Erasmus, fapt ce arată maturitatea la care au ajuns echipele de proiect din școli dar și impactul major avut de Erasmus+.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow