2.7 C
Paşcani
vineri, ianuarie 21, 2022

Proiect Erasmus, la Clubul Copiilor din Pascani. Spectacole, excursii si cursuri de formare IT, timp de o saptamana – VIDEO

Clubul Copiilor Pascani a fost astazi gazda intalnirii a unui proiect Erasmus, la care participa zeci de profesori din cinci tari. Evenimentul a debutat cu o prezentare a sistemului de invatamant romanesc, iar apoi a avut loc un spectacol artistic cu muzica populara si usoara, dans modern si solisti vocali. Activitatile vor continua pana la sfarsitul saptamanii cu diferite cursuri si excursii.

Profesori din Italia, Grecia, Lituania, Bulgaria si Turcia au venit astazi la Clubul Copiilor din Pascani, in cadrul unui proiect Erasmus Strategic School Partnership Project, cu titlul “Innovative Cross-Curricular Lessons. Intr-o atmosfera festiva, au avut loc debutul activitatilor, care vor dura toata saptamana. Primul punct de pe agenda de lucru a fost prezentarea sistemului de invatamant romanesc.

Apoi, a inceput un spectacol artistic sustinut de copii care frecventeaza clubul. Primul moment a fost specific romanilor: muzica si dans popular.

Nu au lipsit nici dansurile moderne sau cantecele interpretate de solisti vocali. La final, toata lumea s-a prins intr-o hora de mana.

Mentionam ca activitatile vor continua pana pe data de 16 martie. Zilele urmatoare vor avea loc cursuri de formare IT si diferite excursii tematice la Iasi, Palatul Al. I. Cuza din Ruginoasa, Mitropolia Moldovei, Cheile Bicazului, Lacul Rosu si altele.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Pașcaniul va avea un nou protopop. Postolachi s-a retras după 31 de ani de activitate – FOTO

Municipiul Pascani are un nou protopop. Este vorba despre...

Tânăr lovit pe trecerea de pietoni, pe strada Dragoș Vodă din Pașcani – FOTO

Accident rutier cu o victima, joi, 20 ianuarie, in...

Radiografia parcurile din Pașcani. Cetățenii dezamăgiți, mobilier distrus – FOTO

Dezastru in parcurile din municipiu Pascani. Asa numitele locuri...

Focar de coronavirus la Pașcani. 11 cazuri confirmate la Compartimentul TBC

Efectele noului val pandemic, se resimt si in municipiul...