17.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Proiect de milioane de lei în zona Pașcani

In cel mai mult doua luni de zile, dacă nu vor fi contestații la depunerea dosarelor pentru licitatie, caminul cultural din suburbia Lunca Pașcani va intra în renovare. Firmele interesate pot depune dosarele pana spre finalul acestei luni pentru proiectul de modernizare și reabilitare a instituției.

Camin_Lunca_Pascani

Consolidare, intervenție la structura de rezistență sau la arhitectură sunt doar câteva lucrări care urmează să fie făcute la Caminul Cultural de la Lunca pentru a putea fi dat spre folosință.

În acest moment, proiectul se află în faza de depunere oferte pentru cei care vor să se ocupe de lucrările de reabilitare și modernizare a clădirii, care se află de mai bine de zece ani în paragine. Firmele interesate pot depune oferte pana la data de 21 iulie, contractul fiind unul derulat din fonduri publice.

Proiectul în valoare de 2,3 milioane este predat de municipalitate către Compania Națională de Investiții. Contribuția administrației locale este de 10 % din valoarea totala a proiectului, adică aproape 300 mii lei.

In sedinta extraordinara de consiliul local din luna mai, a fost aprobata investita guvernamentala pentru reabilitarea cladirii, in suprafata de peste 1.050 mp. Daca nu vor fi contestatii, termenul de executie este de 18 luni.

Dezbateri pe acest proiect au fost in urma cu cateva luni, atunci când au existat și o serie de propuneri, cum ar fi funcționarea unei grădinițe sau înființarea unei biblioteci.

Primarul orașului, Dumitru Pantazi, spune că de vină pentru starea în care a ajuns cladirea este și fosta administrație.

Odata cu inceperea lucrarilor se va reabilita cladirea integral si se va amenaja si terenul aferent acesteia. Materialul video pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow