More

  Proiect de mediu accesat de Clubul Copiilor

  Array

  Proiect de mediu accesat de Clubul Copiilor

  Încă un proiect important accesat de către Clubul Copiilor din Pașcani. De această dată, este vorba despre o acțiune pe partea de mediu ce va debuta cu luna septembrie a acestui an. Beneficiari sunt toți cei înscriși la cercurile de studiu din incinta instituției de educație din oraș.

  Bucurie la Clubul Copiilor din Pașcani. Conducerea instituției a fost anunțată din nou că este câștigătoarea unui proiect. Astfel din sutele de școli înscrise, doar 50 au fost selectate. Este vorba despre un proiect de mediu propus de Fundația “Noi orizonturi” ce poartă numele de “Natura în oraș”, acțiune realizată împreuna cu un supermarket – LIDL.

  Instituțiile selectate ca făcând parte din program trebuie să scrie și să implemeteze proiecte ce au ca temă protejarea naturii. Derularea proiectului va incepe in luna septembrie și vor avea loc cursuri, alături de primirea unei finanțări dacă instituția din Pașcani se încadrează în cele 25 de proiecte cele mai bune și un pachet cu materiale educaționale.

  Suntem beneficiari și astfel vom avea parte de un curs de două zile susţinut de doi traineri ai Fundaţiei Noi Orizonturi pe tematicile Mediu şi Scrierea şi Implementarea Proiectelor de Service – Learning chiar la tine în şcoală; O să primim o finanțare în valoare de 500 RON pentru implementarea unui proiect de Service-Learning pentru cele mai bune 25 de iniţiative; De asemenea o să primim un pachet de materiale educaţionale prin care vei putea să realizezi activităţi experienţiale în clasă sau în natură. a precizat directorul Clubului Copiilor Maria Vatamanu.

  Proiectul dorește să transforme în bine comunități alături de adolescenți care trebuie să învețe despre natură şi protejarea ei.

  Amintim că recent conducerea Clubului Copiilor din Pascani a fost anunțată că este beneficiara unui proiect ERASMUS ce cuprinde fonduri europene pentru învățarea copiilor să înțeleagă o lecție și să fie în stare să o explice altui coleg.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet