18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Proiect de hotarare privind scaderea pretului de facturare la caldura

pnl pascani

Consilierii PNL vor scaderea pretului de facturare la caldura pentru pascaneni. In acest sens, grupul consilierilor liberali au depus la secretariatul legislativului local un proiect de hotarare privind scaderea pretului de facturare a gigacaloriei cu 17%.

Mai exact, daca acest proiect de hotarare ar fi votat de catre Consiliul Local Pascani, cetatenii vor plati 220 de lei in loc de 265 de lei.

Consilierul PNL, Dorin Nechifor ne-a relatat o justificare a proiectului depus de catre liberali. El spune ca prin hotararea 94/2012, pretul gigacaloriei a fost majorat cu 54%, iar consilierii PNL au solicitat de la RAGCL Pascani o situatie privind evolutia facturilor pe timpul iernii 2012 – 2013. In urma acestei analize s-a constatat o crestere mai mare decat acea majorare de 54% a facturilor. Astfel, la o garsoniera factura maxima a fost de 364 de lei, la un apartament cu 2 camere 636 lei, apartament cu 3 camere 727 lei iar un apartament cu 4 camere 782 lei. Avand in vedere aceasta situatie cat si faptul ca la sistemul centralizat au ramas doar cetatenii cu venituri modeste consilierii PNL au initiat acest proiect care initial a fost discutat in biroul executiv al partidului.

Mentioam ca, in luna august a anului 2012, Consiliul Local Pascani a aprobat majorarea pretului de facturare al caldurii cu 54%. In acea sedinta consilierii PNL, au votat impotriva acestei cresteri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow