More

  Proiect de hotarare privind scaderea pretului de facturare la caldura

  Array

  pnl pascani

  Consilierii PNL vor scaderea pretului de facturare la caldura pentru pascaneni. In acest sens, grupul consilierilor liberali au depus la secretariatul legislativului local un proiect de hotarare privind scaderea pretului de facturare a gigacaloriei cu 17%.

  Mai exact, daca acest proiect de hotarare ar fi votat de catre Consiliul Local Pascani, cetatenii vor plati 220 de lei in loc de 265 de lei.

  Consilierul PNL, Dorin Nechifor ne-a relatat o justificare a proiectului depus de catre liberali. El spune ca prin hotararea 94/2012, pretul gigacaloriei a fost majorat cu 54%, iar consilierii PNL au solicitat de la RAGCL Pascani o situatie privind evolutia facturilor pe timpul iernii 2012 – 2013. In urma acestei analize s-a constatat o crestere mai mare decat acea majorare de 54% a facturilor. Astfel, la o garsoniera factura maxima a fost de 364 de lei, la un apartament cu 2 camere 636 lei, apartament cu 3 camere 727 lei iar un apartament cu 4 camere 782 lei. Avand in vedere aceasta situatie cat si faptul ca la sistemul centralizat au ramas doar cetatenii cu venituri modeste consilierii PNL au initiat acest proiect care initial a fost discutat in biroul executiv al partidului.

  Mentioam ca, in luna august a anului 2012, Consiliul Local Pascani a aprobat majorarea pretului de facturare al caldurii cu 54%. In acea sedinta consilierii PNL, au votat impotriva acestei cresteri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet