More

  Proiect: Cum vor arata taxele si impozitele locale pentreu anul viitor

  Array

  Taxele si impozitele locale, la Pascani, ar putea ramane neschimbate pentru anul 2014. Zilele trecute, pe siteul Primariei a fost publicat proiectul cu taxele si impozitele propuse pentru anul viitor din care reiese ca atat zonarea cat si cuantumul lor ramane neschimbat, in raport cu cele din anul 2013. Singura exceptie va fi la taxele judiciare de timbru care vor fi modificate prin efectul noilor reglementari. De esemenea este posibil ca impozitele pentru locuintele declarate ca sedii de firma sa creasca de pana la 10 ori, conform unui proiect de lege aflat pe masa Guvernului.
  Proiectul cu taxele si impozitele pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice la inceputul lunii septembrie a.c. urmand sa fie aprobat de consilieri in sedinta de la sfarsitul aceleiasi luni.
  Pana atunci pascanenii interesati pot face propuneri pentru modificarea lor, pe adresa Primariei Pascani, ele urmand sa fie analizate, eventual aprobate.

  Mentionam ca si anul viitor va fi mentinuta bonificatia de 10% pentru cei care isi vor achita in avans taxele si impozitele locale, pana la 31 martie. De asemenea veteranii si vaduvele de razboi precum si persoanele cu handicap si cei aflati in situartii sociale deosebite beneficiaza de scutiri de la plata.
  Tot de scutiri dar pentru o perioada de 8 ani de zile de la plata impozitelor pe cladiri vor beneficia cei care vor putea face dovada reabilitarii termice a locuintelor, numai pe baza certificatelor energetice emise de un auditor specializat.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI