PROIECT AWARD ROMANIA, NIVELUL BRONZ PENTRU ELEVII DE LA MIRON COSTIN PASCANI

PROIECT AWARD ROMANIA,

NIVELUL BRONZ PENTRU ELEVII DE LA MIRON COSTIN PASCANI

În data de 9 martie, în cadrul festivităților organizate cu ocazia Zilelor Școlii, a avut loc ceremonia de premiere pentru 11 finalizatori ai nivelului de Bronz din cadrul Liceului Teoretic ”Miron Costin” din Paşcani, alături de care au fost mentorii, supraveghetorii şi evaluatorii care i-au sprijinit în această călătorie. 

”Un eveniment deosebit desfășurat într-o atmosferă relaxantă, cu discursuri care inspiră şi momente artistice asigurate de tinerii participanţi.  Le dorim mult succes și experienţe frumoase!” a declarat dna Carmen Dragomir, reprezentantul Fundației The Duke of Edinburghˈs International Award Romania.

Liceul Teoretic ”Miron Costin” a devenit unitate operațională Award în aprilie 2017 și în decembrie 2017 primii 11 finalizatori au încheiat cu succes primul nivel al programului – Bronz.

Aceștia și-au stabilit obiective clare pentru cele trei secțiuni: Abilități personale, Voluntariat și Activități fizice pe care le-au îndeplinit pe parcursul a 6 luni. Nivelul s-a finalizat cu o călătorie de aventură, stabilită de cele două echipe,  una în Masivul Ceahlău și una în Munții Ciucaș.

Proiectul a fost primit cu interes de către tinerii din liceul nostru, fiind considerat o provocare la cunoaștere și autocunoaștere. Tinerii nu concurează împotriva altora, ci mai degrabă cu ei înșiși. Pentru a  finaliza un astfel de program este nevoie de perseverență, determinare și curaj.

Cei 11 finalizatori, adică: Crișu Bianca, Ivan Alin Constantin, Lișman Emilia Minodora, Panaite Sabin, Paliciuc Andreea Iuliana, Podeanu Beatrice Georgiana, Pușcașu Ecaterina, Balan Karina Teodora, Crăciun Ștefana Maria, Deak Robert Petru și Gurzun Alexandraau fost recompensați  pentru activitățile lor cu certificate de recunoaștere și pinul Awardul. Activitățile Award au fost atent supervizate de liderii Award, prof. Alice Elena Loghin și prof. Marinescu Elena Ramona.

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow