More

  Programul Zilelor Municipiului Paşcani la Casa de Cultură

  Array

  Sărbătoarea oraşului se apropie cu paşi repezi. Mai sunt câteva zile până la startul celor trei Zile ale Municipiului Paşcani când vor avea loc premieri, concursuri, expoziţii şi mai ales aşteptatele concerte ale artiştilor locali şi naţionali.

  program c de c ZMP 2015
  În organizarea evenimentelor de la sfârşitul acestei săptămâni s-au implicat şi instituţiile culturale din oraş.
  De exemplu, la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” vor avea loc în ziua de vineri, 3 iulie, începând cu ora 11.00 – expoziţie cu vânzare de minerale şi pietre preţioase, târgul cu produse handmade, dar puteţi vizită şi expoziţia “Armata şi oamenii ei în perioada regalităţii”. Totul preserat cu muzică de promenada cântată de Fanfara “Trubadurii”.

  Sâmbătă, 4 iulie, vor fi premiaţi câştigătorii celei de-a doua ediţie a Festivalului “Curcubeul artelor”, eveniment organizat de instituţie ce a avut loc pe parcursul lunii iunie.

  În ultima zi de sărbătoarea a oraşului, duminică, 5 iulie va avea loc în sala de spectacole a instituţiei din centrul oraşului teatru pentru copii, începând cu ora 10.00, dar şi teatru de modă alături de vernisajul expoziţiei fotografică documentară. Tot atunci, Academică Iaşi va susţine un concert de muzică de camera.

  Menţionăm că în acest an, Zilele Municipiului Paşcani au ajuns la cea de-a VII a ediţie şi vor avea loc în zilele de 3 şi 5 iulie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI