22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Programul Zilelor Municipiului Paşcani la Bibliotecă

Mai sunt câteva zile până când vor începe evenimentele programate pentru sărbătoarea oraşului. Şi pentru că sunt implicate şi instituţiile culturale din oraş, nu vor lipsi în cele 3 zile din weekendul ce se apropie Cupa Pascaniului la şah sau atelierele – concurs de desene. Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele organziate de către Biblioteca Municipală din Paşcani.

program biblioteca
Aşadar, vineri, 3 iulie, cât mai mulţi păşcăneni, de toate vârstele sunt aşteptaţi, începând cu ora 9.00 să participe la proiectul “Educaţie pentru sănătate”. Doritorii pot urmări şi expoziţiile de carte şi fotografie pregătite despre scritorii și istoria din Paşcani.

Tot vineri, conducerea Bibliotecii va da start şi concursurilor de desene pentru elevii de clasele I – VIII a ce au ca tematică “Gânduri de vacanţă” şi “Magia culorilor”.

Şi în acest an va avea loc mult aşteptatul concurs de şah. Competiţia pentru toate categoriile de vârstă va începe sâmbătă, 4 iulie, iar câştigătorii vor fi aflaţi în seară zilei de duminică, 5 iulie. Menţionăm că vor fi acordate premii importante în bani câştigătorilor, iar participanţii vor primi diplome.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow