More

  Programul Zilelor Municipiului Paşcani la Bibliotecă

  Array

  Mai sunt câteva zile până când vor începe evenimentele programate pentru sărbătoarea oraşului. Şi pentru că sunt implicate şi instituţiile culturale din oraş, nu vor lipsi în cele 3 zile din weekendul ce se apropie Cupa Pascaniului la şah sau atelierele – concurs de desene. Acestea sunt doar câteva dintre evenimentele organziate de către Biblioteca Municipală din Paşcani.

  program biblioteca
  Aşadar, vineri, 3 iulie, cât mai mulţi păşcăneni, de toate vârstele sunt aşteptaţi, începând cu ora 9.00 să participe la proiectul “Educaţie pentru sănătate”. Doritorii pot urmări şi expoziţiile de carte şi fotografie pregătite despre scritorii și istoria din Paşcani.

  Tot vineri, conducerea Bibliotecii va da start şi concursurilor de desene pentru elevii de clasele I – VIII a ce au ca tematică “Gânduri de vacanţă” şi “Magia culorilor”.

  Şi în acest an va avea loc mult aşteptatul concurs de şah. Competiţia pentru toate categoriile de vârstă va începe sâmbătă, 4 iulie, iar câştigătorii vor fi aflaţi în seară zilei de duminică, 5 iulie. Menţionăm că vor fi acordate premii importante în bani câştigătorilor, iar participanţii vor primi diplome.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet