More

  Programul Zilelor Comunei Moţca. Sofia Vicoveanca şi Rapsozii Botoşanilor vor urca pe scenă

  Array

  Administratia locala din Motca a stabilit data si programul pentru sarbatoarea comunei. Vor fi doua zile de distractie pentru localnicii de toate varstele. Zeci de artisti vor urca pe scena special amenajata de pe terenul de fotbal.

  Pe 16 si 17 august, oamenii din Motca dar si din imprejurimi sunt invitati la zilele comunei. Administratia locala pastreaza traditia si organizeaza si anul acesta evenimentul mult asteptat. S-a stabilit deja si programul sarbatorii.

  Pentru a fi pe placul tuturor, pe scena vor urca diferiti artisti. Cei ce iubesc folclorul, o vor vedea si asculta pe Sofia Vicoveanca, Laura Olteanu sau Adriana Ochişanu.

  De asemenea, motcanii ii vor vedea si pe cei din Ansamblul Rapsozii Botosanilor impreuna cu membrii orchestrei. Ei vor evolua pe scena in jurul orelor 18:00.

  Pentru tineri, administratia locala le va aduce in Motca pe Otilia si Xonia, doua artiste lansate pe piata muzicii de cativa ani. Ele vor face atmosfera spre finalul serii.
  Sarbatoarea se va termina cu un foc de artificii. Programul din cele doua zile va costa circa 40.000 lei, bani care vor fi asigurati de la bugetul local, sponsorizari si inchirierea spatiilor comerciale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI