18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Programul ”Start Up Nation”, aprobat. In ce conditii pot obtine tinerii pana la 44.000 euro nerambursabili pentru o afacere

Tinerii cu idei si initiativa pot obtine pana-n 44.000 de euro ca sa inceapa o afacere noua. Fondurile sunt nerambursabile si se acorda prin Programul ”Start Up Nation”, aprobat de Guvern.

10.000 de astfel de mici afaceri vor fi finantate, insa conditia pentru a obtine banii este ca firma sa aiba minimum doi angajati pe o perioada de trei ani. In acest fel, executivul se asteapta sa creeze 20.000 de locuri noi de munca.
Programul ”Start Up Nation” se adreseaza in special debutantilor in afaceri care nu au fonduri suficiente. Prima conditie pentru a beneficia de banii de la stat este sa infiinteze o firma dupa intrarea in vigoare a ordonantei. In plus, cei care pot participa la program trebuie sa fie: Intreprinderi mici si mijlocii. Sa aiba capital social integral privat. Sa aiba sediu social sau punct si sa isi desfasoare activitatea pe teritoriul tarii. Codul CAEN pentru care solicita bani sa fie eligibil in cadrul schemei de ajutor minimis.

Continuare pe Stirile Pro TV

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow