-0.9 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Programul spectacolelor de sărbători de la Tătăruși

Sezonul sărbătorile de iarnă în Mica Bucovina din apropierea Pașcaniului se anunță plin de spectacole, zi de zi. Comuna Tătăruși a făcut public afișul pentru târgul de Crăciun și festivalul de datini și obiceiuri de iarnă. Evenimentele dedicate celei mai frumoase perioade din an vor începe duminică, 18 decembrie, de la ora 16:30. Ca în fiecare an Moș Crăciun va împărți daruri copiilor din Tătăruși și se vor aprinde luminițele.

Din momentul deschiderii târgului și până în a treia zi de Crăciun, centrul comunei Tătăruși va răsuna de colindători. Zilnic vor fi spectacole, iar artiștii din prima linie de pe afiș care vor poposi la Centrul Cultural Alexandru Vasiliu sunt Aurel Moldoveanu, Andreea Haisan și Alexandru Brădățan.

Și artiștii locali vor aduce magia sărbătorilor de iarnă. Cristinel Iordăchioaia, Georgiana Roșu, Ionuț Sârbu și mulți alți vor cânta pentru tătărușeni.

Pe 27 decembrie, va avea loc tradiționalul festival de datini și obiceiuri de iarnă, unde sunt așteptate alaiuri și cete de colindători din județele Suceava, Neamț, Botoșani și Iași.

Manifestările se vor termina cu un frumos foc de artificii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow