24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Programul spectacolelor de iarna, la Targu Frumos

A inceput sezonul colindelor si al obiceiurilor de iarna. La Targu Frumos, in luna cadourilor, se organizeaza sase spectacole cu aceasta tema in parteneriat cu Casa de Cultura “Garabet Ibraileanu” din oras. Prescolarii, elevii si preotii au pus la punct programe speciale de Craciun.

Startul spectacolelor va fi dat joi, 11 decembrie, la ora 16:00. Elevii de la Clubul Copiilor din oras vor pune in scena un recital de colinde numit “Pe cerul instelat”. Dupa numai o zi, cei de la Centrul de Plasament Sfantul Spiridon vor avea un spectacol de datini si obiceiuri de iarna. Nici scolile din oras nu se lasa mai prejos, iar evenimentele organizate si in anii trecuti se vor repeta.
Pe 15 decembrie, la ora 12:00, elevii de la Liceul Ion Neculce vor aduce magia Craciunului pe scena institutiei de cultura prin colinde. Mai diversificat va fi spectacolul de divertisment facut din nou de elevii de la Clubul Copiilor, cu muzica, teatru si dans, pe data de 17 decembrie la ora 17:30.

In perioada 20-22 decembrie ar urma sa aiba un spectacol sustinut de preoti din mai multe localitati, iar pe 29 decembrie sirul evenimentelor se incheie cu un festival. “Cerbul –mostenire din strabuni” a ajuns deja la cea de VII-a editie si va incepe cu o parada a obiceiurilor de iarna in parcul din oras in jurul orei 11:00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow