19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Programul serviciilor publice de 1 Mai şi Paşte

mini vacanta

Vesti bune pentru bugetari. Perioada sarbatorilor de Paste se va transforma intr-o mini-vacanta ce va permite relaxare si buna dispozitie. Guvernul a legat sarbatoarea de 1 Mai de cea a Pastelor prin acordarea a inca doua zile libere. Este vorba despre zilele de 2 si 3 mai care au fost recuperate, prin program prelungit.

Concret, bugetarii vor avea nu mai putin de 5 zile libere, in intervalul 1 – 6 mai. Pe de alta parte, sunt si cateva categorii de bugetari care nu beneficiaza de aceasta facilitate. Aici se incadreaza magistratii si celelalte categorii de personal din cadrul instantelor judecatoresti implicate in solutionarea proceselor cu termen in 2 si 3 mai si nici participantilor in aceste procese.

Mai mult, cei care vor sa trimita scrisori sau mandate in zilele de 2 si 3 mai o pot face la oficiile Postale din Municipiu.

In perioada sarbatorilor pascale pascanenii vor beneficia de asistenta medicala de urgenta, ambulatoriu din incinta Spitalului de Urgenta Pascani fiind inchis. Cine are nevoie de servicii medicale, de ajutorul Pompierilor sau de Politie, este indemnat sa sune fara nici o ezitare la numarul de urgenta 112.

Cat despre Primarie si serviciile aflate in subordine trebuie sa stiti ca bugetarii vor avea 6 zile libere. Nu se vor intoarce la birouri pana marti, 7 mai. Cei de la salubritate vor asigura pemanenta pe toata perioada mini-vacantei. In schimb cei de la Gospodarie Comunala vor avea liber doar daca vor termina de plombata strazile Dragos Voda, in zona Fantanele si Stefan cel Mare in zona Vatra.

Mijloacele de transport in comun nu vor circula pe 1 si prima zi de Paste, 5 mai. In celelalte zile pe 2, 3, 4 si 6 mai autobuzele vor circula dupa program de duminica, adica pana la ora 16.00. Regia de apa anunta ca va lucra dupa program de lucru normal, iar echipele de urgenta vor fi disponibile pentru remedierea defectiunilor la conducte. Pentru eventuale probleme va sta la dispozitie non stop, dispeceratul societatii, la numarul 0232/719215, 0232/717945 Prest Serv, 0232.763.621 RAGCL.

În ceea ce priveşte băncile, acestea vor fi închise doar pe 1, 5 si 6 mai.  Supermarketurile din Muncipiu vor fi inchise numai prima zi de Paste. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow