30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Programul RABLA debuteaza pe 15 aprilie. Vezi modificarile din acest an

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat ca programul de înnoire a parcului auto va fi implementat începând cu 15 aprilie, iar valoarea unui tichet va fi de 1.500 de euro, ministrul neputând preciza câte tichete vor fi emise.

Ea a completat ca autoritatile sunt „în perioada de evaluare si analiza” a programului de înnoire a parcului auto si ca anul acesta implementarea programului Rabla se va face începând cu 15 aprilie „în mod cert”.

Ministrul a precizat ca valoarea unui tichet în cadrul programului Rabla va fi de 1.500 de euro, dar a adaugat ca nu poate spune câte astfel de tichete vor fi emise.

„Încercam sa concentram în asa fel încât sa avem o singura emisie de vouchere pe tot anul”, a adaugat Rovana Plumb.

Ea anunta în ianuarie ca Ministerul Mediului vizeaza schimbari în Programul „Rabla”, care s-ar putea aplica masinilor non-euro, Euro 1 si Euro 2, printre care cresterea primei de casare de la 3.800 de lei la 1.500 de euro, dar si acordarea reducerii contra unui singur voucher, alaturi de eliminarea intermediarilor.

Ministrul preciza ca se discuta ca reducerea la achizitionarea unei masini noi sa se faca în schimbul unui singur voucher. În prezent, prin Progamul „Rabla”, o persoana poate cumpara o masina noua prezentând, pentru o reducere mai mare, pâna la trei vouchere, dat fiind faptul ca acestea pot fi tranzactionate pe piata libera.

Continuare pe Tele M

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow