More

  Programul Operaţional Regional: Începe depunerea proiectelor de dezvoltare urbană

  Array

  În cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), vor fi deschise, luni, cinci sesiuni de depunere a proiectelor de dezvoltare urbană durabilă.
  Perioada de depunere a proiectelor este 21 august 2017, ora 10.00 – 31 decembrie 2017, ora 10.00.

  În cadrul celor 5 apeluri pot fi depuse cereri de finanţare pentru proiecte care vizează:
  – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă (Obiectivul specific 4.1)
  Reconversia şi refuncţionalizarea terenurilor şi suprafeţelor degradate, vacante sau neutilizate din muncipiile reşedinţă de judeţ (Obiectivul specific 4.2)
  – Îmbunătăţirea regenerarii fizice, economice şi sociale a comunităţilor marginalizate în municipiile reşedinţă de judeţ din România (Obiectivul specific 4.3)
  – Creşterea calităţii infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie şi sprijinirea participării părinţilor pe piaţa forţei de muncă (Obiectivul specific 4.4)
  – Creşterea calităţii infrastructurii educaţionale relevante pentru piaţa forţei de muncă (Obiectivul specific 4.5).

  Versiunile finale ale Ghidurilor Solicitantului au fost aprobate în data de 21 iulie 2017, prin Ordin al ministrului delegat pentru fonduri europene, şi sunt afişate pe site-ul MDRAPFE – www.mdrap.gov.ro. Ghidurile conţin informaţiile specifice necesare în vederea deschiderii apelurilor de proiecte referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare şi de depunere a cererii de finanţare, condiţii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucţiuni de completare a cererii de finanţare de către solicitanţi.

  Depunerea cererilor de finanţare se face utilizând sistemul electronic – aplicaţia MY

  SURSA: MEDIAFAX

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet