14.1 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022

Programul magazinelor Enel, in perioada sarbatorilor pascale

- Advertisement -

Comunicat: Magazinele Enel din Botoșani, Pașcani, Focșani, Vaslui, Suceava, Bacău, Buzău, Piatra Neamț și Iași vor avea program de lucru modificat în funcţie de zilele libere legale şi de programul centrelor comerciale în care funcţionează, după cum urmeaza:

• Magazinele Enel din Focșani, Vaslui, Buzău, Piatra Neamț vor fi închise în perioada 26 aprilie – 1 mai.

• Magazinul Enel din Iulius Mall Suceava va fi deschis în intervalul 9:00 – 19:30 pe 30 aprilie. În perioada 26 – 29 aprilie si 1 mai va fi închis.

• Magazinul Enel din Bacău va fi deschis pe 26 aprilie în intervalul 9:00-17:00 și pe 30.04 în intervalul 9:00-13:00, în timp ce pe 29 aprilie și 1 mai va fi închis.

• Magazinul Enel din Palas Mall Iași va fi deschis vineri, 26 aprilie, în intervalul 10:00 – 18:00. În perioada 27 aprilie – 1 mai va fi închis.

• Magazinele Enel din Botoșani și Pașcani vor fi deschise vineri 26 aprilie în intervalele 8:00-16:00 pentru Botoșani, respectiv 9:00-18:00 pentru Pașcani. În perioada 27 aprilie – 1 mai magazinul din Pascani va fi închis, în timp ce magazinul din Botoșani va fi închis în perioada 27 – 30 aprilie, cu program normal pe 1 mai 8:00-16:00.

• Magazinul Iulius Mall Iași va fi deschis cu program normal 10:00-20:00

Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau gaze naturale.

În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică sau gaze naturale în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie electrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow