16.5 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Programul institutiilor publice din Pascani, de sarbatori

 

Zilele de 24 şi 31 decembrie au fost declarate de Guvern drept zile libere. Conform Codului Muncii, zilele libere din luna decembrie 2012 sunt si 25 şi 26 (marţi şi miercuri, prima şi a doua zi de Crăciun). Totusi, in acest an, personalul din sectorul bugetar va beneficia de mai multe zile libere in decembrie, intrucat o hotarare de Guvern care aduce modificari in acest sens a fost publicata in Monitorul Oficial si a intrat deja in vigoare, la data publicarii.

Astfel, odata intrate in vigoare prevederile actului normativ, bugetarii se vor bucura, la sfarsit de an, de nu mai putin de 7 zile libere, daca adaugam si zilele de 1 si 2 ianuarie.

Intre sarbatorile de iarna, in zilele de 27 si 28 decembrie se lucreaza la Finatele Locale, Generale, Oficiile Postale, Regii, Primarie, programul cu publicul fiind cel obisnuit.

Daca doriti sa platiti taxele si impozitele locale pe anul 2013 o puteti face numai incepand cu 9 ianuarie. Banii nu se pot incasa pentru că baza de date trebuie actualizată. Insa daca doriti sa platiti restantele, amenzile si celelalte taxe o puteti face incepand cu 3 ianuarie de la ora 9.00.

Si transportul in comuna are program de sarbatoare. Astfel autobuzele regiei nu vor circula pe 25 decembrie si 1 ianuarie, in ajunul sarbatorilor vor avea program de duminica, iar in celelalte zile vor circula dupa programul normal.

In perioada Sarbatorilor de Iarna, programul supermarketurilor din Pascani este urmatorul: Profi pe 24 si 31 decembrie este deschis intre orele 7-18, pe 25 decembrie si 1 ianuarie este inchis, iar pe 26 decembrie si 2 ianuarie deschis intre orele 10-18, pe 27 si 30 este deschis pana la ora 24.00.La Penny Market programul este urmatorul pe 24 si 31 decembrie este deschis pana la ora 19, prima zi de Craciun si An Nou este inchis, apoi program normal.

Bancile comerciale din Municipiu in ajun vor avea program redus, primele zile de Craciun si An Nou inchis, iar restul zilelor program normal.

Pe perioada sarbatorilor de iarna, furnizorii serviciilor de utilitati au pus la dispozitia pascanenilor echipe de permanenta pentru a interveni la solicitarile clientilor. Furnizorul de gaze E.ON poate fi contactat la numarul de telefon 0332.403.715, iar cetatenii care doresc sa sesizeze o defectiune la reteaua de curent electric sau de gaze naturale, pot suna doar la numarul unic 0800.800.929, apelabil gratuit de pe orice retea de telefonie fixa sau mobila. ziarulorizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow