22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Programul instituțiilor de minivacanța de 1 Decembrie

Programul instituțiilor de minivacanță

Minivacanța cu ocazia sărbătorilor de Sfântul Andrei și Zilei Naționale a României aduce câteva schimbări în programul instituțiilor, mai ales în cele bugetare, acolo unde nu se va lucra până pe 5 decembrie. Magazinele și supermarketurile vor avea program normal în această perioadă. Iar la Spital va funcționa în regim normal, Compartimentul de Primiri Urgențe.

Miercuri si joi autobuzele din Pascani vor avea program special de functionare. Este vorba despre ziua de 30 noiembrie cand se sarbatoreste Sfantul Andrei si 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei. In cele doua zile autobuzele vor circula dupa orarul de duminica.

Și la Oficiile Poștale  nu se va lucra. În zilele de miercuri, 30 noiembrie, şi joi, 1 decembrie, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, a anunţat Compania Naţională Poşta Română. Vineri, 2 decembrie, toate subunităţile poştale vor avea program de lucru aferent zilei de sâmbătă.

Și băncile vor avea program special cu publicul in mini-vacanta de Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. Astfel, in zilele de 30 noiembrie si 1 – 2 decembrie 2016, unitatile bancare nu vor avea program de lucru cu clientii, cu exceptia unitatilor din aeroporturi si din marile magazine.

In zilele de 30 noiembrie, respectiv 1 si 2 decembrie 2016, programul de colectare a deseurilor de la punctele de colectare din municipiul Pascani si de la abonatii din cartierele Vatra si Aerodrom si suburbiile Blagesti si Gastesti, va fi conform graficului saptamanal obisnuit.

La fel se va întâmpla și cu Primăriile și administrațiile locale dar și cu intituțiile subordonate acestora.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow