5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Programul festivităţilor de deschidere a noului an şcolar

scoala

A mai ramas foarte putin din vacanta mare, pentru ca de luni, 16 septembrie, incepe noul an scolar 2013 – 2014. Mii de elevi, profesori si parinti sunt asteptati la festivitatea de deschidere la unitatile de invatamant. La Pascani, pentru a putea fi prezenti cei de la conducerea orasului, dar si reprezentantii bisericilor, ai Politiei, Jandarmeriei si ai Consiliilor de Administratiei s-a stabilit un program pentru fiecare scoala.

Startul festivitatii il vor da incepand cu ora 9.00 Colegiul CF „Unirea” Pascani si Scoala Generala impreuna cu gradinita din Sodomeni. Ora 9.30 Liceul „Miron Costin” dar si scolile si gradinitele din Boşteni, Blagesti. De la ora 10.00 liceele „Mihai Busuioc”, „Nicolae Iorga” si scoala Iordachi Cantacuzino, la 10 si un sfert primarul Dumitru Pantazi impreuna cu consilierii locali Simona Palade si Vasile Haldan vor participa la deschiderea noului an scolar la scoala si gradinita din Gastesti. Ora 10.30 Colegiul „Sadoveanu” este programat pentru deschidere, iar incepand cu ora 11.30 viceprimarul Vasile Axinte va participa la scoala si gradinita din Lunca Pascani.

La festivitati vor participa si reprezentantii Inspectoratului Scolar Iasi. Este vorba despre inspectorii Cristinel Iordachioaia si profesorul Vasile Sorohan, directorul Centrului de Excelenta Iasi.

In acest an scolar in cele 15 unitati de invatamant de stat si particular din Pascani invata 8 350 de elevi si predau 562 de profesori.

Festivitati de deschidere a noului an scolar vor avea loc si la unitatile de invatamant din comunele invecinate precum si la Targu Frumos si Harlau. La Colegiului „Stefan cel Mare” din Harlau va avea loc incepand cu orele 08:30 pe platoul din fata institutiei de invatamant. Printre invitati se numara primarul, Constantin Cernescu, viceprimarul, Florin Tapusa si consilieri locali. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow