18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Programul deschiderii noului an scolar, la Pascani

Oficialitatile locale au stabilit la ce scoli vor participa, la festivitatile de deschiderea a noului an scolar.
Conform programului trimis presei locale, primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, ar urma sa participe la festivitatile de deschidere de la Liceul Teoretic Miron Costin, incepand cu ora 09.30, apoi la Colegiul M Sadoveanu si la Scoala Generala de la Lunca Pascani.

De asemenea viceprimarul Vasile Axinte va fi prezent la festivitatile de deschidere a noului an scola de la Scoala Iordachi Cantacuzino si Scoala Generala Blagesti iar adminsitratorul public, Gica Zanet la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc.
Si o parte dintre consilierii locali vor participa la prima zi de scoala. Dorin Nechifor la Colegiul M Sadoveanu, Vasile Plesca la Colegiul CF Unirea, Bogdan Alexa la Liceul Teoretic Miron Costin, Enea Neculai si Danu Ion la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, Vasile Haldan si Dragoş Ionescu la Liceul Economic Nicolae Iorga, si Eduard Dumea la Şcoala Iordachi Cantacuzino.
Presedinta Comisiei de Invatamant – Cultura din cadrul Consiliului Local, prof Carmen Apostol, a precizat ca politicienii prezenti nu vor avea voie sa face campanie electorala prin interventiile pe care le vor avea in fata elevilor si parintilor.

Vezi programul integral

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow