More

  Programul de screening pentru depistarea cancerului de col uterin la Spitalul Municipal. Costica Panzaru: “Pacientele sa faca presiuni asupra medicilor de familie”

  Array

  Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, a fost validat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ca si centru de recoltare pentru programul de screening.

  Managerul Spitalului Municipal, dr Costica Panzaru face un apel catre toti medicii de familie pascaneni de a incheia contracte cu unitatea spitaliceasca in acest sens, iar femeilor din Pascani si nu numai, sa faca presiuni asupra medicilor de familie pentru a beneficia de acest test gratuit.

  Sistemul functioneaza in felul urmator, femeile merg si se adreseaza medicilor de familie care au semnat contract cu Spitalul Municipal, cei din urma vor elibera o fisa pentru analize pacientelor, iar acestea vin cu fisa la doctorii pascaneni pentru a-si efectua testul.

  Trebuie sa stiti ca Spitalul Municipal Pascani, are capacitatea de a consulta, recolta si a transmite probele pentru un numar de 700 de femei pe luna, cu varstele cuprinse intre 24-64 ani.

  Managerul Spitalului, mai spune faptul ca pacientele care sufera de afectiuni ginecologice se pot adresa pentru acest test si fara acea fisa de la medicul de familie.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp