20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Programul de Paști în instituțiile din municipiul Pașcani

- Advertisement -

În perioada sărbătorilor Pascale, angajații, atât cei de la stat cât și cei care activează în sectorul privat beneficiaza de zile libere, astfel, instituțiile și societățile din întreagă țară au un program diferit.

În municipiul Pașcani, în ceea ce privește sectorul bugetar, cum ar fi Primaria, Spitalul de Urgență, Casa de Cultură și celelalte instituții, zilele libere, conform legii, sunt 22, 24 și 25 aprilie, mai concret în Vinerea Mare, prima și a doua zi de Paști.

În perioada menționată, în unitățile medicale se asigura gărzile, însă ambulatoriul pentru consultații este închis.

ApaVital Iași, furnizorul care operează și în Pașcani, a precizat că în intervalul menționat, lucrătorii vor avea zile libere legale acordate cu ocazia sărbătorilor pascale urmând a fi asigurate o parte din activitățile pe care le desfășoara. Au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanentă, activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, la numărul de telefon 0232.969, în timp ce registratura ApaVital, casieriile ApaVital și ghișeul de primire a documentațiilor nu vor avea program de lucru.

Și operatorul pascanean de transport public local  a anunțat programul curselor pentru perioada sărbătorilor pascale.Mai exact, duminică, în prima zi de Paști autobuzele nu circulă pe nici un traseu. Luni, în cea de a doua zi de Paști programul de transport pentru toate cursele se va desfășura conform celui de sâmbătă/duminică.

Incepand cu data de 26 aprilie, marți,  programul va reveni la normal în toate instituțiile și societățile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow