Programul de activitati culturale, sportive și  educative care urmează să fie  organizate la nivelul municipiului Pașcani, în luna decembrie 2019 va fi supus aprobării Consiliului Local în ședința de joi, 28 noiembrie.

Proiectul de hotărâre este initiat de viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu si cuprinde opt evenimente. Primele trei dintre ele urmeaza sa aiba loc de Ziua Nationala a Romaniei, de 1 Decembrie. Este vorba despre depuneri de coroane la Monumentele Eroilor, sarbatorirea cuplurilor care au implinit 50 de ani casatorie si Cupa “1 Decembrie” la tenis de masa.

Urmatorul eveniment este dedicat elevilor de la Scoala Speciala din Pascani. Ei vor primi cadouri din partea administratiei locale, cel mai probabil pe data de 3 decembrie, cand este marcata  Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Copiii vor primi accesorii vestimentare si dulciuri.

Tot in apropiere de Nasterea Domnului, Primaria Pascani , la fel ca in fiecare an, primeste colindatori, pe care ii asteapta cu pachete cu dulciuri.

„Sania lui Mos Craciun” ar urma sa soseasca in oras chiar in apropierea Sarbatorilor. Primaria le va oferi copiilor un spectacol in aer liber, cu animatori.

Lista activitatilor care vor avea loc in decembrie cuprinde si spectacolul artistic si focul de artificii din seara de Revelion.

Mentionam ca suma alocata din bugetul local pentru organizarea evenimentelor este de 152 950 de lei.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider