3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 9, 2021

Programul CJ: după mere, morcovi, corn şi lapte, aleşii se vor ocupa şi de Aeroport

Consilierii judeţeni s-au reunit ieri online, în şedinţă extraordinară, ca să decidă asupra a două proiecte de hotărâre referitoare la măsurile aferente Programului pentru şcoli al României.

Aleşii au fost de acord în unanimitate cu continuarea organizării şi derulării în anul şcolar ce stă să înceapă a procedurilor Acordului cadru de furnizare a merelor, laptelui şi produselor lactate si a produselor de panificaţie în unităţile de învăţământ din 95 de UAT-uri. Municipiul Iaşi şi comunele Dumeşti şi Mogoşeşti-Siret îşi gestionează singure programul.

De aceste alimente vor beneficia elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat si privat, precum şi preşcolarii din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore.

Pe parcursul şedinţei, nu au lipsit ironiile. Profitând de observaţia liderului grupului USR PLUS că lipsesc legumele din listă, Cristian Stanciu (PSD) a recomandat includerea morcovilor, pe fondul tensiunilor din guvern.

Foarte dezinvolt pe parcursul şedinţei, preşedintele Costel Alexe i-a informat pe consilieri că săptămâna viitoare urmează o altă „extraordinară“, de data asta consacrată proiectelor de dezvoltare a Aeroportului Iaşi.

Sursa Ziarul de Iasi – Cotidian Local

DE LA ACELAȘI AUTOR

Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași intră în linie dreaptă (P)

Finalizarea licitației de proiectare a fost doar primul pas în direcția construcției primului spital regional de după...

Deputatul Vasile Toma: Comitet interministerial pentru A7 si A8

Am organizat, impreuna cu colegii parlamentari social-democrați din Iasi, intalnirea solicitată de societatea civilă ieseana, cu presedintele...

Benzina si motorina mai scumpe de la 1 ianuarie

Benzina si motorina se vor scumpi, de la 1 ianuarie, dupa ce Guvernul a majorat nivelul accizelor...

Vinul fiert, cea mai populară băutură a iernii. Reţeta delicioasă recomandată de Radu Anton Roman

Băut în cantităţi moderate, vinul roşu se transformă în leac natural. Cercetătorii europeni au descoperit că persoanele...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI