17.2 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Programul Casei de Cultură pentru Zilele Municipiului Pașcani. Vezi în ce ordine intră să cânte artiștii locali

Ce activități sunt programte la Casa de Cultură pentru Zilele Municipiului Pașcani

Mai sunt câteva zile până la marea sărbătoare o Municipiului Pașcani, iar la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din centrul orașului s-a stabilit lista cu activitățile ce vor avea loc în periaoda 30 iunie – 2 iulie, atunci când este marcată cea de IX a ediție. Nu vor lipsi teatru pentru copii, fanfara Trubadurii și expoziții cu vânzare.

Reprezentanții Casei de Cultură din Pașcani au pregătit un program de activități pentru a marca Zilele Municipiului. Acesta este stabilit pe parcursul celor trei zile. Astfel de pe lista nu lipsesc expozițiile cu vânzare de pietre semiprețioase și minerale, spectacol artistic, muzică de promenadă, teatru pentru copii.

De asemenea s-a stabilit și programul de intrare al artiștilor locali pentru ziua de 30 iunie 2017. De asemenea, fiecare artist sau trupe este rugat să ia legătura cu SAMIR MARCU (0726 040408) JOI, 29 IUNIE 2017, pentru stabilirea detaliilor tehnice. Menționăm petru cei care cântă cu negative, că acestea se vor prezenta în format MP3 pe un memory-styck.

Menționăm că spectacolele artiștilor au loc la baza sportivă de la stadionul Municipal.

 

zmp-c-de-c
lista-artisti-locli-1lista-artisti-locli-2

Alte articole