32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Programul ApaVital in perioada sarbatorilor de iarna

Pe perioada sărbătorilor de iarnă (25-27 decembrie 2020 și 1-3 ianuarie 2021), ApaVital va asigura o parte din activitățile pe care le desfășoară în mod curent, respectiv intervenţiile la reţelele de apă şi de canalizare, prin echipele de permanenţă, precum și activitatea de relații cu publicul, prin intermediul Centrului de Contact, unde operatorii de serviciu vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0232.969.

În zilele de 24 decembrie 2020 și 31 decembrie 2020, registratura ApaVital şi casieriile ApaVital vor funcţiona în intervalul orar 08.00 – 12.00. Eliberarea avizelor se va efectua în intervalul orar 8.00-12.00. Depunerea documentelor pentru avize se va efectua exclusiv online pe adresa avize@apavital.ro<mailto:avize@apavital.ro>

În această perioadă, utilizatorii ApaVital care şi-au creat un cont de client pot face plăți online pe site-ul www.apavital.ro<http://www.apavital.ro/>, dar au la dispoziție și peste 1.000 de locații în care pot efectua plăți în numerar ale facturilor de apă și canalizare: la punctele de plată Pay Zone (aflate în sute de magazine), în locațiile WESTACO, aflate în diverse benzinării (OMV, Petrom) sau în supermarket-uri (locațiile INMEDIO), la sucursalele CREDITCOOP, în locațiile Self Pay și Mobile Distribution (Un-doi Centru de plăți), la sucursalele instituțiilor bancare, care oferă o generoasă ofertă de instrumente bancare prin intermediul cărora se pot efectua plățile. De asemenea, se pot efectua plăți și prin intermediul aplicației informatice PAGO.

Pentru informații suplimentare puteți apela Centrul de contact ApaVital la numărul de telefon 0232.969.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...

Doua zile de sărbătoare la Cristesti

Doua zile de sărbătoare in comuna Cristesti. Pe 14 august...

O noua acțiune de dezinsecție, la Pașcani

Societatea locală de salubritate anunță o noua acțiune de...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow