Slider

Elevii din alte judeţe care vor să se înscrie la unul dintre liceele ieşene o pot face de la începutul lunii viitoare, după Evaluarea naţională de la finalul clasei a VIII-a.

Astfel, având în vedere că Evaluarea naţională urmează să înceapă de luni, de pe data de 19 iunie, prima probă fiind cea scris la Limba şi literatura română, iar rezultatele finale vor fi afişate până pe data de 30 iunie, părinţii pot depune cereri de admitere începând cu data de 3 iulie. Aceste cereri de participare la admiterea la liceu urmează să fie depuse la centrul special de înscriere pentru candidaţi, care este organizat la Inspectoratul Şcolar Judeţean din Iaşi. Părinţii care vor să-şi înscrie copiii la prima etapă de admitere au posibilitatea să facă acest lucru de luni până joi, între 3 şi 6 iulie, în intervalul orar 9.00-15.00. Verificarea fişelor editate pe calculator se face de marţi până joi, între 4 şi 6 iulie, în intervalul 10.00-15.30, iar vineri, pe 7 iulie, în intervalul 9.00-12.00.

Astăzi, 17 iunie, urmează să aibă loc tragerea la sorţi a membrilor din comisiile care vor funcţiona în centrele zonale de evaluare pentru evaluarea naţională. Şedinţa publică de lucru are loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi în intervalul orar 7.00-9.00

Sursa Ziarul de Iasi

Slider