More

  Programul activităților pentru Ziua Copiilor

  Array

  Zeci de activitati distractive, educative, culturale si sportive au loc duminica, de Ziua Internationala Copilului. Startul maratonulului se da dis de dimineata. Si la institutiile publice va fi ziua portilor deschise. Mai mult, “In lumea copiilor” vor veni cele mai indragite personaje din desene animate, iar un magician ii va fascina pe micuti cu numerele sale.

  1iunie

  Startul serbarilor s-a dat de astazi in gradinite. Micutii s-au intalnit cu Alba ca Zapada. Personajul din poveste a ascultat cantecele si poeziile pregatite de prichindei. La final au primit dulciuri si sucuri.

  Si la Tatarusi eleviii de la scoala si gradinita au serbat Ziua Internationala a Copilului in avans. Ei au fost vizitati azi dimineata de catre edilul comunei, Costel Iosub. Zeci de pachete cu dulciuri au fost daruite, iar copiii, drept rasplata au pregatit un program artistic.

  Peste o suta de elevi din Pascani vor fi premiati de catre administratia locala, cu bani, pentru rezultate deosebite obtinute la concursuri si olimpiade scolare nationale si judetene. Evenimentul va avea loc duminica dimineata, incepand cu ora 10.00, in sala de festivitati din incinta Primariei Pascani.

  Tot in acelasi timp, la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani vor fi premiati elevii care au participat la un concurs de desene. Imediat dupa, sunt asteptati cati mai multi copii la piesa de teatru “Aventurile lui Cipolino”. Intrarea este libera.

  Apoi, incepand cu ora 14, in centrul Pascaniului va avea loc activitatea “Hai sa ne jucam”, organizata de Asociatia “Sansa 2010”. De asemenea, nu vor lipsi desenele pe asfalt, personajele indragite din povestile copilariei, dar si magicienii si iluzionistii sau papusile gigant.

  “Miscarea inseamna viata” este un proiect adresat tuturor ce va avea loc pe stadionul din Pascani, incepand cu ora 18.00 in ziua de duminica. Aici doritorii de sport vor avea de unde alege dintre tenis de masa, rugby, atletism sau volei.

  Program artistic si concursurile copilariei sunt evenimente organizate in majoritatea comunelor din imprejurimi.

  La Targu Frumos, la Casa de Cultura, prmaria a pregatit multe surprize pentru copii, fiind invitati si clovni. Copiii vor fi rasfatati cu dulciuri.

  La Hirlau, administratia locala a pregatit competitii pentru sarbatoriti. Astfel, acestia sunt asteptati la concursul de biciclete din centrul orasului.

  La români, 1 iunie a fost sărbătorit prima oară în anul 1950. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp