Administratia locala din municipiul Pascani a votat in ultima sedinta de Consiliu Local, programul activitatilor cultural-artistice care vor fi organizate in luna decembrie in oras. Pentru ca este luna cadourilor si in special dedicata copiilor, aproape toate manifestarile sunt pentru cei mici si adolescenti.

Primul eveniment din lista a fost cel organizat de Ziua Nationala a Romaniei, iar urmatorul este dedicat elevilor de la Scoala Speciala din Pascani. Ei vor primi circa 140 de cadouri din partea administratiei locale in cadrul serbarii de Craciun.

Tot in apropiere de Nasterea Domnului, Primaria Pascani primeste colindatori de la toate scolile din municipiu, de la ONG-uri, biserici si alte institutii. 600 de pachete cu dulciuri sunt pregatite pentru ei.

Sania lui Mos Craciun ar urma sa soseasca in oras chiar in apropierea Ajunului. Primaria vrea sa ofere copiilor un spectacol in aer liber cu animatori si dulciuri. Evenimentul ar urma sa aiba loc fie pe Esplanada, fie in fata Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”.

In ultima zi de an, 31 decembrie, va avea loc revelionul in strada, mai exact, un spectacol cu artisti si foc de artificii la cumpana dintre ani.

Suma alocata pentru toate aceste activitati din luna decembrie este de 160.000 de lei, bani din bugetul local.

Slider