-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Program redus la Centrul de vaccinare din Pașcani

Interesul pășcănenilor pentru vaccinare pare să fie în continuă scădere. Administrația locală a anunțat că centrul de pe strada Sportului, va avea programul modificat ca urmare a numărului redus de persoane care se imunizează. Ca atare, începând de săptămâna viitoare, se vor putea face imunizări doar în zilele de luni, marți și joi, în același interval orar, 15:00 – 19:00.
Primăria municipiului Pașcani anunță modificarea orarului de funcționare al Centrului de Vaccinare de la Sala de Sport Colegiul Mihail Sadoveanu începând cu data de 01.08.2021 , după cum urmează :
LUNI , MARȚI și JOI între orele 15:00 – 19:00”, se arată în postarea apărută pe pagina de Facebook a Primăriei Pașcani.

De precizat este și faptul că, deși campania de vaccinare a stagnat la nivel național iar, mai multe centre din țara și-au sistat sau redus activitatea, Valeriu Gheorghiță a anunțat că, începând cu luna septembrie a acestui an este posibilă administrarea celei de-a treia doză de vaccin.

În ceea ce privește rata de infectare cu noul coronavirus, incidența raportată joi, 29 iulie, era de 0.30 la mia de locuitori, astfel încât municipiul se menține în scenariul verde.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow