27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Program prelungit la SPCLEP Paşcani, la alegeri

Veşti bune pentru păşcănenii cu actele de identitate expirate. SPCLEP Paşcani şi-a prelungit programul pentru depunerea şi ridicarea buletinelor în perioada alegerilor parlamentare.

Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Populaţiei Paşcani va avea program prelungit înainte de alegerile parlamentare, cât şi în ziua alegerilor. Astfel, vineri se vor primi acte şi elibera buletine până la ora 16.00 faţă de 13.30 cât era până acum, iar sâmbătă programul va fi între 8.00 – 16.00. Şi în ziua alegerilor se vor face buletine în intervalul orar 7.00 – 21.00.

De asemenea, în această perioadă se urgentează procedura de eliberare a actelor de identitate, iar cei care vor să îşi schimbe buletinul expirat pot primi un act nou în maxim 24 ore.

Pentru a facilita schimbarea buletinelor expirate, un reprezentant de la Finanţe va fi la sediul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor în zilele menţionate, pentru ca păşcănenii să poată achita taxa de 7 lei. Timbrul în valoare de 5 lei va fi achitat doar în cazul schimbării domiciliului, preschimbarea buletinelor vechi şi obţinerea vizei de reşedinţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow