33.6 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Program incarcat pentru Clubul Copiilor in urmatoarea perioada

clubul copiilor

Reincep activitatile la Clubul Copiilor din Pascani, dupa pauza venita odata cu  vacanta din preajma Sarbatorilor Pascale.

Astfel, in data de 18 mai 2013, Clubul Copiilor va organiza un concurs judetean de coregrafie la care vor participa peste 200 de elevi din judetul Iasi. In carul acestui concurs tinerii vor trebui sa demonstreze ca sunt bine pregatiti pe urmatoarele sectiuni: dans sportiv, dans modern, coregrafie, dans de societate si gimnastica ritmica.

Mai apoi, pe data de 1 iunie 2013, Clubul Copiior isi propune sa premieze pe tinerii inscrisi la aceasta institutie de cel putin 1 an de zile, organizand in acest sens o festivitate de premiere.

Tot pe data de 1 iunie, pe scena Casei de Cultura va avea loc concursul regional “Armonii dansante”, ajuns la a II a editie. Aici, sunt asteptati sa participe peste 400 de elevi din toata Moldova.

Pe data de 24 iunie, elevii inscrisi la Clubul Copiilor vor trebui sa demostreze ca stiu sa se descurce in situatii limita. Mai exact, ei sunt inscrisi la concursul organizat in colaborare cu ISJ Iasi, “Cu viata mea apar viata”, ce va avea loc pe Stadionul Siretul din Pascani.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow