10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Program final pentru Zilele Pașcaniului. VOLTAJ concertează duminică. Vezi programul

În mai puţin de o luna de zile, păşcănenii vor intră în sărbătoare. În zilele de 3, 4 şi 5 iulie va avea loc a 7 a ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani. Aşadar, conducerea oraşului împreună cu directorii instutitiilor de cultură au pregătit programul final ce cuprinde activităţi de premiere, expoziţii, concursuri dar şi concertele susţinute de artiştii locali şi cei naţionali.

Vineri, startul sărbătorii va fi dat cu premierea şefilor de promoţie din clasele a VIII a şi a XII a, alocuţiuni din partea invitaţilor, va fi un spectacol artistic susţinut de formaţia Amadeus, dar şi un dineu. Evenimentul va începe la ora 12.00, în sala de festivităţi de la Primăria Paşcani.

Pe parcursul zilei vor avea loc concursuri şi expoziţii la Biblioteca Municipală, dar şi Casă de Cultură „Mihail Sadoveanu” unde va cânta muzică de promenadă Fanfara „Trubadurii” condusă de Mihăiţă Atomei. Seara va fi încheiată cu spectacolul artistic de la Stadioul Municipal. Vor cânta artişti locali şi naţionali, începând cu ora 17.00 – vezi in program cine.

Sâmbătă, 4 iulie va avea loc, începând cu ora 9.00 Cupa Pascaniului la Şah, Cupa Societăţilor Comerciale la Fotbal şi târgul de hand made. Specatcolul de la stadion va începe la ora 17.00 şi vor urcă pe scenă DINU IANCU SALAJANU ŞI TARAF, ANGELICA FLUTUR, CORINA, HARA, AKCENT & LIDIA BUBLE & MAXIM

Duminică, va avea loc, pentru copii o piesă de teatru, la Casă de Cultură, dar şi un vernisaj al unei expoziţii. Iar seară va fi încheiată cu melodiile cântate de Voltaj şi un frumos foc de artificii.

Mentioanm că prezentatorul evenimentului pe parcursul celor trei zile de spectacol va fi Daniel Iodachioaie.

Program Zilele Municipiului Iulie 2015

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow