19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Program estival la Casa de Cultură din Paşcani

CASA DE CULTURA FOTO

O data cu miile de elevi care au intrat in vacanta de vara, a intrat si Casa de Cultura din Pascani. Asta pentru ca, conform spuselor directoarei institutiei Marioara Preotu, nu are cu cine si mai ales cine sa vina la activitati, daca ar fi facute in aceste doua luni.

Chiar si asa, usile institutiei de cultura din centrul Pascaniului sunt deschise pentru pascaneni, nu pentru a putea vedea un spectacol sau vreun film, ci pentru a se adaposti de soarele arzator, ori pentru a vedea expozitia de pictura si grafica, care este expusa la Galeria Arcadia pana la sfarsitul acestei luni.

Institutia este deschisa pentru cei care vor sa participe la repetitiile cursurilor de dans sau la cercul de lectura, desi nu se stie cu exactitate cand va fi organizat.

Mentionam ca in programul de activitati a Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani, aprobat la sfarsitul lunii februarie a.c. de catre Consiliul Local este scris ca pe data de 4 iulie, de ziua Americii trebuia sa ruleze filme documentare şi artistice, dar sa fie si o seară de muzică country, evenimente ce nu au avut loc. Ramane de vazut daca pe data de 14 iulie – de ziua Frantei vor avea loc activitatile scrise pe program, mai exact muzica frantuzeasca si filme documentare şi artistice. De asemenea in perioada 1 – 15 august ar urma sa aiba loc activităţi dedicate sărbătorii creştine Adormirea Maicii Domnului. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow