21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Program deosebit la Biblioteca Municipala pentru celebrarea lui Sadoveanu

 

 

 

 

 

 

Program deosebit pus la cale in cadrul Bibliotecii Municipala in parteneriat cu Liceul “Miron Costin”, Colegiul National “Mihail Sadoveanu”, Asociatia Sansa 2000 si Muzeul Municipal la sfarsitul acestei saptamani, 3 si 4 noiembrie, pentru a marca ziua marelui scriitor Mihail Sadoveanu.

Asadar, sambata, 3 noiembrie, incepand cu orele 11.00, in sala de lectura a Bibliotecii Municipale, intr-un decor traditional moldovenescu, adaptat dupa Hanul Ancutei dar si cu nelipsitele sarmalute si poale-n brau se va incerca punerea in scena a celor mai cunoscute povestiri a celebrului prozator. Si cei de la Asociatia Sansa 2000 au pregatit momente muzicale deosebite. La aceasta activitate sunt asteptate si autoritaile locale.

Incepand cu ora 14.00, elevii vor participa la un concurs de proza – “Recunoaste personalul!”, competitie coordonata de Mihaela Cojocaru, Cristina Liuta si Maria Ungureanu. Aici, cele trei echipe formate din cate 2 elevi, de la scolile partenere vor trebui sa recunoasca personjul pe care il joaca cealalta echipa, dar si opera din care face parte.

Programul se va incheia duminica, 4 noiembrie cu binecunoscutul concurs de sah, ajuns la cea dea 5 a editie. Competitia va incepe de la ora 10, pe doua categorii de varsta, juniori – sub 18 ani si seniori – peste 18 ani. Participarea este gratuită. Vor fi oferite premii consistente în bani. Înscrieri şi relaţii puteţi obţine la sediul instituţiei sau la tel. 0232 76 50 50.

Sponsorii activitailor sunt SC AVASTAR SRL Paşcani, SC Riama SRL Pascani si Restaurant „Maestro”.

ziarulorizont.info

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow