13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Program de furnizare apă potabilă în comuna Deleni

Dincauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ApaVital se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 1 – 30 iunie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă a rezervoarelor din localitatea Poiana – Deleni, de 300 mc și 50 mc capacitate, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalele orare estimate 07.00 – 22.00 , către utilizatorii din localitățile Deleni, Feredeni, Poiana, Slobozia și Maxut, comuna Deleni.

ApaVital reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow