13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Program de 1 Decembrie. Muzică, patinoar, depunere de coroane și premiere familii. Vezi cine va cânta la Pașcani


Ziua de 1 Decembrie sunteti invitați la depuneri de coroane, concert de muzică populară sau chiar să-i felicitați pe bătrânii care au ajuns la 50 de ani de căsătorie. De asemenea, nu trebuie să ratați super petrecerea de pe patine, pentru că se va deschide patinorul de Ziua Națională a României. Nici în acest an nu va mai avea loc paradă militară sau masa festivă cu fasole cârnați și vin fiert.

S-a stabilit programul final privind evenimentele ce se vor desfășura pentru a marca ziua de 1 Decembrie. De pe lista nu vor lipsi depunerile de coroane, concert de muzică populară.

La spectacolul folcloric denumit sugestiv „La mulți ani” și-au anunțat prezența următorii artiști – Petruța Secară, Ioana Groza, Emanuel Băiceanu, Cristian Iordăchioaia, Adriana Apostol ce va fi și prezentatoarea evenimentului, Dan Doboș și cap de afiș îndrăgita Margareta Clipa. Concertul este programt pentru ora 12:00 în piațeta din fața Primăriei.

Doritorii care vor să depună coroane la Monumenele Eroilor din Municipiu sunt așteptați după următorul program – 08:30 Biserica de la Lunca, peste jumătate de oră la Biserica Blăgești, Sodomeni, Gâștești, Fântânele. La ora 10:50 Monumentul de pe strada Ștefan cel Mare, peste 20 de minute la Biserica de la Capelă apoi la cea de la Protopopiat în jurul orei 11:40, unde va avea loc și serviciul religios. De asemena vor cânta și cei din fanfara Trubadurii dar și copiii de la școlile din oraș.

Tot în aceeași zi, la sediul Primăriei va fi organizată o festivitate pentru a sărbători cuplurile care au împlinit în acest an 50 de ani de când și-au spus DA în fața ofițerului de la starea civilă dar și în fața lui Dumnezeu. Aici vor primi un plic cu bani – 500 de lei, șampanie, flori, diplome, fotografii dar și o masă festivă.

Menționăm că la acest eveniment sunt așteptați tot mai mulți cetățeni care vor să petreacă ziua de 1 Decembrie altfel.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow