23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Programul activitatilor de Ziua Nationala la Pascani, Targu Frumos si Hirlau

Depuneri de coroane, programe artistice, premierea cuplurilor de aur sau a familiilor cu multi copii. Acestea sunt doar cateva din manifestarile pregatite de Ziua Nationala a Romaniei, la Pascani, Targu Frumos, Hirlau si comunele din imprejurimi. Nu vor fi insa parade militare sau mancarea traditionala de fasole cu carnati.

ZIUA NATIONALA

Pascaniul s-a pregatit pentru sarbatoarea romanilor. Au fost arborate steaguri tricolore in mai multe zone din oras, iar pe 01 decembrie sirul evenimentelor va incepe cu depuneri de coroane la monumentele eroilor si o slujba religioasa. La ora 11:00, in piata Mihail Sadoveanu va avea loc un program artistic sustinut de artistii locali. In sala de spectacole de la Primaria Pascani vor fi premiate cuplurile care au implinit 50 de la casatorie dar si sapte familii cu multi copii.

Aproape acelasi program se repeta si la Targu Frumos. La ora 11:00, oficialitatile locale vor depune coroane de flori in patru locatii din oras: parcul central, cimitir, la Scoala nr 3 si Liceul Teoretic Ion Neculce. Programul artistic se va muta de aceasta data in scoli.
De ziua lor, harlauanii sunt invitati la un pahar de vin si la o gustare la Muzeul Viei si Vinului. Inainte de asta, cuplurile de aur vor fi premiate de administratia locala . Totodata, va avea loc si un spectacol in centrul orasului.

Momente deosebite vor fi organizate si in comunele din imprejurimi. La Miroslovesti si Tatarusi se vor organiza diferite activitati prin scoli sau institutii de cultura.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedentSTIRILE INFOBIT 28 NOIEMBRIE 2014
Articolul următorTronul