13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Prognoza meteo pentru vineri si sambata

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, geroasa dimineata in cea mai mare parte a tarii, iar noaptea in nord-vest, centru si local in sud si in vest, informeaza ANM, citata de Mediafax.

VINERI – IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra, in general intre -8 si 2 grade, iar cele minime intre -15 si -4 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, in general persistente, in regiunile estice, sud-estice si partial in cele sudice si centrale. Trecator va ninge slab, local in Moldova si izolat in Dobrogea si Muntenia. Mai ales in primele ore ale intervalului va fi ceata asociata cu chiciura in sud, in centru si pe arii restranse in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in special la altitudini mari si pe arii restranse si in partea de rasarit.

SAMBATA  – IN TARA
Valorile termice se vor mentine mai coborate decat in mod normal la aceasta data in regiunile sudice si sud-estice, dar se vor apropia de mediile climatologice in restul teritoriului. Ger va mai fi dimineata local in vestul, nord-vestul, centrul si sudul tarii, iar noaptea pe arii mai restranse. Cerul va fi variabil, cu innorari mai persistente in est si in sud-est, unde trecator si izolat, ziua, va ninge slab. Va fi ceata asociata cu chiciura, dimineata pe arii restranse, iar noaptea in zonele joase din sud, centru si est si doar izolat, posibil in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 6 grade, cu cele mai ridicate valori in vest, iar cele minime se vor situa intre -17 grade in depresiuni si -1 grad in Dealurile de Vest.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow