19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Meteorologii anunță că vin ploile

Temperaturile vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice perioadei în aproape toată țara, între 25 aprilie și 8 mai 2022, iar șansele de precipitații vor fi mai ridicate în prima săptămână, conform prognozei publicate de ANM, citate de Agerpres.

Potrivit meteorologilor, în următoarele două săptămâni, vor fi maxime de 24 de grade Celsius şi minime de zero grade, în aproape toate regiunile ţării.

Vremea în Moldova

În primele două zile, în Moldova, media maximelor va fi de 21… 22 de grade Celsius, apoi temperatura aerului va scădea până spre valori de 14… 15 grade Celsius în ziua de 28 aprilie. Ulterior, vremea se va încălzi treptat, astfel încât în data de 5 mai media regională a maximelor va fi de până la 19 grade Celsius. Ulterior acestei date şi până la sfârşitul intervalului, variaţiile vor fi nesemnificative, maxima regională fiind de 18… 19 grade Celsius, în medie. Minimele vor scădea de la 10 grade în medie la începutul intervalului spre valori în jurul a 7 grade în data de 27 aprilie, apoi vor creşte uşor până spre 8 grade în 28 aprilie şi ulterior acestei date va scădea din nou, de această dată până spre valori de 5 grade în 30 aprilie şi 1 mai. După data de 1 mai, vremea se va încălzi ușor, astfel încât media regională a intervalului 2 – 8 mai va fi de 6… 8 grade Celsius. Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai mare în intervalul 25 – 28 aprilie, apoi în intervalul 4 – 8 mai.

Continuarea pe Libertatea 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow