19.4 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023

Prognoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea pe 2 săptămâni 14-27 ianuarie 2019

Prognoza meteo pe regiuni. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni 14-27 ianuarie 2019 și ce anunță meteorologii ANM despre temperaturi și precipitații în toate regiunile țării.

Prognoza meteo ANM pe regiuni, în intervalul 14-27 ianuarie 2019 indică fluctuații de temperatură în aproape toată România, cu excepția zonelor de munte undetemperaturile vor fi sub pragul de îngheț durata întregului interval de prognoză. Sunt anunțate ninsori la munte, dar și izolat, precipitații slabe cantitativ în general. 

Prognoza meteo pe regiuni MOLDOVA

Temperatura aerului va avea o evoluție oscilantă. Astfel, media maximelor va scădea pe 15 ianuarie, până spre -1 grad, apoi va crește spre 5 grade pe 18 ianuarie. În intervalul 19- 22 ianuarie, valorile termice diurne vor scădea treptat până la o medie a maximelor de -2 grade, iar ulterior, până la finalul celor două săptămâni, se estimează o creștere, spre 1…2 grade. Temperaturile minime vor avea o evoluție similară cu cea a maximelor și vor fi, în medie, sub 0 grade pe toată durata de prognoză, cele mai reci dimineți fiind cele din 16 și 23 ianurie, când media valorilor termice minime va fi de -7…-6 grade. Precipitații slabe cantitativ, se vor semnala cu caracter temporar îndeosebi în timpul celei de-a doua săptămâni.

Continuarea pe A1

Alte articole