More

  Prognoza meteo pe patru săptămâni. Cum va fi vremea până în 10 august

  Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri prognoza meteo pentru intervalul 13 iulie – 10 august 2020. La început, temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât cele obișnuite. Apoi, spre finalul perioadei, în special în regiunile sudice, temperaturile se vor situa ușor peste cele specifice.
  Săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

  Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar mai ales în jumătatea nordică a țării.

  Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.
  Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

  Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice, dar și ușor mai ridicate în sud-est, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

  Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

  Săptămâna 27.07.2020 – 03.08.2020

  Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în extremitatea de nord a țării, dar și ușor mai ridicate în sud și sudest.

  Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile din sud-vestul țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

  Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020

  Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

  Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

  CONTINUARE PE DIGI24.RO

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DOCUMENT. Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile

  Guvernul decide, vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a anunțat premierul Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern. Șeful...

  De astăzi, deputatul Petru Movilă a intrat în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi! (P)

  În cursul acestei zile, deputatul Petru Movilă şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean Iaşi candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, din...

  Primarul Pantazi: Pascaniul este pe drumul cel bun!

  Municipiul Paşcani se afla într-o perioadă extrem de importantă, fără precedent din punct de vedere al investiţiilor publice. Dacă în anul 2011 era în...

  Opinii