21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Prognoza meteo pe două săptămâni. Ne aşteaptă zile caniculare!

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de luni până pe 4 august 2013, vremea se va încălzi treptat în toată ţară, astfel încât vom avea parte şi de zile caniculare, cu temperaturi ce vor ajunge la 36 de grade Celsius.

MOLDOVA. Până pe 29 iulie vremea se va încălzi treptat, atât valorile termice diurne cât şi cele nocturne fiind în creştere. Astfel, temperaturilor maxime vor fi urca până la 26 de grade Celsius, iar în zilele de 29 şi 30 iulie va depăşi uşor 33 de grade Celsius. Începând din 31 iulie vremea se va răcori uşor, însă se va menţine călduroasă până în 4 august, când media regională a temperaturilor maxime va fi în jur de 30 de grade Celsius. Se va produce şi creşterea mediilor temperaturilor minime nocturne de la 13 grade Celsius până la 19 grade Celsius pe 30 şi 31 iulie. Apoi acestea vor marca o scădere uşoară, fără a coborî sub 18 grade Celsius.

Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/prognoza-meteo-doua-saptamani-asteapta-zile-caniculare-1_51ed234ec7b855ff5661c21b/index.html

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow