More

  Prognoza meteo pe două săptămâni. Ne aşteaptă zile caniculare!

  Array

  Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), începând de luni până pe 4 august 2013, vremea se va încălzi treptat în toată ţară, astfel încât vom avea parte şi de zile caniculare, cu temperaturi ce vor ajunge la 36 de grade Celsius.

  MOLDOVA. Până pe 29 iulie vremea se va încălzi treptat, atât valorile termice diurne cât şi cele nocturne fiind în creştere. Astfel, temperaturilor maxime vor fi urca până la 26 de grade Celsius, iar în zilele de 29 şi 30 iulie va depăşi uşor 33 de grade Celsius. Începând din 31 iulie vremea se va răcori uşor, însă se va menţine călduroasă până în 4 august, când media regională a temperaturilor maxime va fi în jur de 30 de grade Celsius. Se va produce şi creşterea mediilor temperaturilor minime nocturne de la 13 grade Celsius până la 19 grade Celsius pe 30 şi 31 iulie. Apoi acestea vor marca o scădere uşoară, fără a coborî sub 18 grade Celsius.

  Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/prognoza-meteo-doua-saptamani-asteapta-zile-caniculare-1_51ed234ec7b855ff5661c21b/index.html

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet